Brancheløsninger

Her på siden ser du et antal brancher, hvor vi på forhånd har gjort en del af arbejdet for dig. Så slipper du for at tage stilling til en række spørgsmål omkring, form og indhold i din undersøgelse og kan blot koncentrere dig om at se på hvilke områder dine kunder værdsætter dine indsatser mest og på hvilke områder de ville ønske der kom forbedringer. 

Årsagen til at vi har lavet disse brancheløsninger er, at det jo ikke er alle spørgsmål der er lige gode at stille. Bare fordi vi kan formulere et spørgsmål, er det jo ikke sikkert det giver mening for kunden at besvarer eller giver mening for dig at se resultatet af. 

Vi har derfor gjort os umage med at finde og teste præcis de 4 spørgsmål, der giver mest mening at stille, i den enkelte branche. Denne løsning gør, at du kan komme hurtigere i gang og med mindre besvær. 

På den anden side, så kan du også have en situation, hvor du ønsker, at have mere indflydelse på spørgsmålene og til dig, så har vi et mere fleksibelt produkt, hvor du faktisk bestemmer det hele selv - og kan få noget sparring med Kundetjek samtidigt. Det hedder vores Fleksi løsning. 

Når du klikker på et branche link kommer du til den pågældende branche, hvor vi har skrevet et par linier, der er specielt relevante til netop den branche. 

I øjeblikket er vi ved at udbygge brancheløsningerne, så hvis du kigger forgæves efter netop din branche, så er du selvfølgelig meget velkommen til at tage kontakt her via mail, så finder vi ud af noget. Det gælder selvfølgelig også hvis du skulle have spørgsmål eller bare nogle kommentarer. 

Cykelforretning

Revisor

Advokat

Hotel

Klinik

Værksted

Frisør

Tandlæge

Alternativ Behandler

Restaurant

Kundetjek c/o Kikkenborg Analyse ApS • Rørsangervang 10 • 3450 Allerød    |    Privatlivs Politik   |   Om Kundetjek