Vælg din brancheløsning og kom hurtigt igang

Her på siden ser du et antal brancher, hvor vi på forhånd har gjort en del af arbejdet for dig. Så slipper du for at tage stilling til en række spørgsmål omkring, form og indhold i din undersøgelse og kan blot koncentrere dig om at se på hvilke områder dine kunder værdsætter dine indsatser mest og på hvilke områder de ville ønske der kom forbedringer. 

Vi har derfor gjort os umage med at finde og teste præcis de 4 spørgsmål, der giver mest mening at stille, i den enkelte branche. Denne løsning gør, at du kan komme hurtigere i gang og med mindre besvær. 


Når du klikker på et branche link kommer du til den pågældende branche, hvor vi har skrevet et par linier, der er specielt relevante til netop den branche. 

I øjeblikket er vi ved at udbygge brancheløsningerne, så hvis du kigger forgæves efter netop din branche, så er du selvfølgelig meget velkommen til at tage kontakt her via mail, så finder vi ud af noget. Det gælder selvfølgelig også hvis du skulle have spørgsmål eller bare nogle kommentarer. 

Ejendomsmægler

Cykelforretning

Revisor

Advokat

Hotel

Klinik

Værksted

Frisør

Tandlæge

Alternativ Behandler

Restaurant